Onze zaal..... uw feest!

Onze Zaal......

Uiteraard staan uw wensen voorop en ons motto is dan ook: uw wens in ons bevel!


Binnen de mogelijkheden waarover wij beschikken -en dat zijn er nogal wat!- zullen wij alles in het werk stellen om uw evenement tot een succes te maken. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft catering. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse buffetten. Overleg met ons wat er zoal mogelijk is, een uitdaging gaan wij niet snel uit de weg!


Afhankelijk van de omvang van uw gezelschap kunnen wij de ruimte aanpassen, zodat er altijd sprake is van een intieme, goede sfeer. Ook wat betreft aankleding zijn er diverse mogelijkheden. Heeft u nog geen goed plan hoe u uw evenement vorm wil geven? Kom bij ons langs en samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden!

.... uw feest!!

Wij hebben een schitterende zaal beschikbaar. Afhankelijk van de aard van de activiteit en uw wensen hebben wij ruimte voor groepen tot 300 personen. Is uw gezelschap klein(er): geen probleem! Met de juiste aankleding is onze zaal ook voor u geschikt. Uiteraard kunnen wij uw feest compleet verzorgen, inclusief muziek en eten.

Wij verzorgen bruiloften, partijen, evenementen, koffietafels, vergaderingen, tentoonstellingen, kledingbeurs, recepties, muziek, cd presentaties, personeelsfeesten, borrels, etc. Ook bestaat er voor verenigingen en bands de mogelijkheid om de zaal af te huren. Neem contact met ons op of kom eens vrijblijvend langs om uw wensen met ons te bespreken.